Pagina's

maandag 10 oktober 2011

Rapunzel | Must-see Movie!


Disney films stellen mij NOOIT teleur, echt nooit! Zeker de laatste jaren vind ik ze steeds beter. Wie denk dat Disney films alleen voor kinderen zijn heeft het flink mis! Nee, juist door de verstopte humor, de gezichtsuitdrukkingen van de personen en de details zijn het ook leuke films voor volwassenen. Ik kan er heel hard om lachen met mijn zusjes. Het verschil is dat zij alleen om andere dingen lachen dan ik. Nu heb ik een Disney must-see film voor jullie: Rapunzel! Klik verder om te lezen waarom deze film zo geweldig is!



Alleen de gezichtsuitdrukkingen van de karakters maken mij zo hard aan het lachen. Onschuldige, woeste en romantische blikken, alles komt voorbij. Hier kan je echt van genieten. Verder zijn de achtergronden ook zo mooi gemaakt, heel realistisch. Vooral aan het einde de scéne met de lichtballonnen is zo romantisch. Perfect momentje om even weg te zwijmelen. 


Voor iedereen die het verhaal van Rapunzel niet kent of vergeten is zal ik het even in het kort uitleggen. Als baby wordt ze gestolen uit het paleis van haar ouders. Een gemene heks sluit haar op in een hoge kerker. Rapunzel weet echter niet dat dit niet haar echte moeder is. Zij probeert Rapunzel wijs te maken dat de buitenwereld een gevaarlijke en gemene plek is. Ze wil ervoor zorgen dat Rapunzel met haar magische gouden haar bij haar blijft. Als Rapunzel 18 jaar is wil ze de buitenwereld in. Wat is daarbuiten te beleven en wat zijn toch die mysterieuze lichten die ieder jaar precies op haar verjaardag de lucht in gaan? Op een dag verschijnt Flynn Ryder, een jonge dief, bij de toren van Rapunzel. Hij belooft Rapunzel om samen op zoek naar de mysterieuze lampen, op voorwaarde dat hij haar mooie kroon krijgt . Maar is Flynn wel te vertrouwen?


Ga hem zeker kijken! Hier alvast een trailer:




1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...