Pagina's

woensdag 25 mei 2011

The Cage of Death

Als je op vakantie bent wil je natuurlijk niets liever dan in een kooi springen tussen de krokodillen. Nou, dat kan als je in Darwin City bent. Daar hebben ze namelijk een krokodillenpark met als topper: The Cage of Death!
Ik zal je 2 redenen geven waarom je mij daar nooit in zult vinden. Ten eerste alleen de naam al bezorgt mij kriebels over mijn hele lichaam en ten tweede je betaalt er zo'n 80 euro voor.

dinsdag 24 mei 2011

Mijn bestelling is binnen!

Gisteren roep ik nog dat ik net een Bobble heb besteld, vandaag ligt hij al bij mij op de deurmat! Wat een snelle levering, ik maar hopen dat hij nog voor mijn vakantie binnen zou zijn. Ik heb natuurlijk meteen foto's gemaakt en uitgebreid getest.

maandag 23 mei 2011

SUMMER MUST HAVE

Ik ben dol op leuke hebbedingetjes! En nu kwam ik vandaag dit ontzettend hippe waterflesje tegen wat ik simpelweg gewoon moest hebben! Graag introduceer ik jullie de Bobble. De Bobble is een herbruikbare waterfles die filtert terwijl je drinkt. Hoe gezond klinkt dat!

The Hangover part 2

The Hangover vond ik echt een super film! Heerlijk om met vriendinnen te kijken, maar ook een perfecte film voor stelletjes, want hij is leuk voor jongens en meiden. De film was vorig jaar ontzettend succesvol en bracht meer dan 500 miljoen dollar op. De humor is echt fantastisch en ik ben dan ook super blij dat er een Hangover 2 komt!
In dit vervolg reizen Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) naar het zonnige, exotische Thailand. Waar uiteraard weer tal onwaarschijnlijk grappige dingen staan plaats te vinden. Ik ben benieuwd of er plekken zijn in de film die ik herken. Vorig jaar was ik namelijk met mijn vriend op vakantie in Thailand en zijn wij een week in Bangkok geweest. 

zaterdag 21 mei 2011

Tattoo voor op je benen.

I'm a sucker for cute things! En kijk eens wat ik tegenkwam op etsy.com. Zowiezo een aanrader deze site! Hier verkopen ze echt hele exclusieve/ handgemaakte kleding en sieraden. Vaak tegen een mooi prijsje!


vrijdag 20 mei 2011

Met high heels de bergen in!

Net dat je dacht dat bergschoenen onmogelijk stylish kunnen zijn, komt Teva met een bergschoen voor vrouwen waarmee je wel gezien wilt worden. Want wees eerlijk, die Teva sandalen zijn echt verschrikkelijk! Als ik een vrouw met Teva sandalen zag lopen verklaarde ik haar voor gek en kreeg ik spontaan last van plaatsvervangende schaamte. No way, dat ik die schoenen ooit zou aantrekken. Liever mijn hele voeten vol blaren dan die afschuwelijke sandalen. Alleen het woord 'sandalen' al bezorgt mij nachtmerries. Ja, ik weet het! Eigenwijs!

woensdag 18 mei 2011

Felle kleurtjes voor op je lippen! Durf jij het aan?


Als je een drogist binnen loopt en je staat bij de make-up corner, dan kan het je niet ontgaan zijn. Felle lippen zijn helemaal hot deze zomer! De meest gekke, verrassende kleuren komen voorbij op de catwalk. Nu heb ik toevallig een vriendin die visagiste is. Ik weet dat zij al druk aan het experimenteren is met felle kleurtjes op de lippen. Zelfs de kleur blauw is al aan de beurt geweest.

dinsdag 17 mei 2011

Trend voor de zomer: de Turban

Hadden we deze trend al eerder kunnen aan zien komen? I believe so! Sarah Jessica Parker droeg al een turban in haar 2de Sex and The City film. Zelf vind ik het haar zo elegant & stijlvol staan, zeker met haar blonde plukken die eronderuit komen. Miss Parker is niet de allereerste die een turban opzet. Een aantal jaar geleden ging Elizabeth Taylor haar al voor. Ik heb even moeten googlen, maar dan heb je ook wat! Hier zie je een foto van Elizabeth met een turban. Ik blijf het een mooie krachtige vrouw vinden.

Nieuw Catrice lakje!

Een paar weken geleden was het gekkenhuis bij de Kruidvat. Alle make-up producten, inclusief nagellakjes waren de helft van de prijs. Voor een lakje van Catrice of Essence betaal je dan nog maar slechts één euro of zelfs minder. Ik ben dol op budgetmerken, maar dit was wel heel waanzinnig!

maandag 16 mei 2011

Vakantie geboekt!

Ik roep al een aantal dagen hard tegen iedereen dat ik op vakantie ga! Lekker er tussenuit, nog net voor het hoogseizoen en midden in mijn stage. Ideaal toch? Als mensen vragen waar ik heen ga, roep ik nog net zo enthousiast: Kreta!

zondag 15 mei 2011

Hoe laat je je CV opvallen?

Als je stage loopt, gaat je vrije tijd drastisch omlaag! Met school kon je nog wel eens een middag skippen om heerlijk op het terras te gaan zitten in het zonnetje met een hoop vriendinnen en wijntjes. Zodra je stage loopt kun je daar alleen nog maar van dromen. Nee, full-time aan het werk zonder lange pauzes in de zon. Door de vele werkuren ben ik ook gestopt met mijn bijbaan. Het paste niet meer in mijn schema. Geen tijd en vooral geen puf meer!

woensdag 11 mei 2011

Moederdag 2011

Hoewel moederdag alweer bijna een weekje geleden is wil ik jullie toch nog wat vertellen over de allerliefste moeder van de hele wereld. Jep! Die van mij! Zojuist heb ik een aantal foto's van moederdag op de computer gezet en bij het snel doorzoeken van een aantal leuke kiekjes voor op het internet, kwam ik deze tegen:


Mijn laatste aankoop!

Ik ben dol op schoenen, met name High Heels! Ik heb meer schoenen dan de gemiddelde Nederlandse vrouw in haar kast heeft staan. En stuk voor stuk vind ik ze echt super mooi! Op de een of andere manier ben ik ontzettend hebberig als het om schoenen gaat, maar dat is dan ook het enigste op nagellakjes na.


Nu had ik al een tijdje geen schoenen meer gekocht (3 maanden om precies te zijn) en vond ik het wel eens tijd om DE schoenen voor aankomende zomer te gaan scoren. Omdat deze zomer de trend colorblocking helemaal in komt, zocht ik een mooie schoen in een lekker zomers kleurtje die goed te combineren is bij mijn zomerjurkjes. Na lang zoeken, heb ik ze dan eindelijk gevonden op topshop.com!


maandag 9 mei 2011

News paper nails

Elke ochtend sta ik te vroeg op. Als ik een half uur later zou opstaan kan ik nog steeds met gemak douchen, aankleden, make-up'en, ontbijten en het nieuws van 08.00 uur zien. Maar nee, ik wil tijdens het ontbijt nog wat beautysites afstruinen voordat ik naar mijn stage ga. Eén van mijn favorieten is beautylab.nl van Serena.
Elke dag komt zij met 2 nieuwe artikelen. In de ochtend lees ik dan de eerste en zo af en toe check ik in de middag nogmaals haar site of er al een nieuw stuk gepubliceerd is. 

Zo kwam ik ook op haar idee van de news-paper nails. Op een snelle, maar vooral eenvoudige manier indrukwekkende nagels creeëren. Dat wil ik ook kunnen!
Zie hier het resultaat! Dit heb ik trouwens even snel voor het eten gedaan, als ik het een tweede keer ga doen, zal het vast nog mooier worden.

Maar hoe maak je deze nagels?
Je begint met je nagels een kleurtje te geven. Zelf heb ik voor een lichte pastelblauw gekozen omdat je de letters dan goed kunt zien. Als je een donkere kleur kiest, wordt het resultaat minder.

Nadat je een laagje nagellak hebt opgebracht, pak je een krant. Deze krant knip je in smalle reepjes. Ze moeten zo breed zijn dat ze je hele nagel bedekken. Verder heb je een bakje nodig met een vloeistof waar veel alcohol in zit. Zelf heb ik wat wodka gebruikt en dat werkte super!

Je dipt je vinger in het bakje met alcohol voor zo'n 30 seconden. Til je vinger eruit en duw het reepje krant erop. Goed aandrukken, maar pas op dat het krantenreepje niet verschuift, anders lopen de letters uit. Dan haal je voorzichtig het krantenreepje van je nagels. Even laten drogen en een topcoat eroverheen. Tadaaa..echt iedereen kan het!


Welkom!

Vandaag heb ik mijn eerste stapje gezet in de blogwereld. Al een aantal maanden volg ik verschillende beautyblogs en dat vind ik zo leuk, dat ik besloten heb om zelf ook maar eens een blog te gaan starten. Dit gaat geen beautyblog worden, maar meer persoonlijk. Een stukje op het web, waar ik zo af en toe mijn mening en verhalen op kan zetten. Gewoon omdat het kan!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...