vrijdag 20 april 2012

NEW YORK | Nieuw tintje aan mijn blog


Volgens mij weet iedereen al dat ik naar New York ga. Ik kan het wel van de daken schreeuwen, zo'n zin heb ik er in! Op mijn blog ga ik je dan ook heel veel over New York vertellen. Ik neem je mee in de voorpret. Ga je laten zien waar ik allemaal heen wil en wat ik zeker niet wil missen.


Regelmatig krijg ik de vraag of het niet zonde is om in december/ januari te gaan. De temperatuur kan dan echt heel koud zijn. Maar nee, daar ben ik niet bang voor! Dikke winterjas aan, snowboots en gaan. Ik vind het juist heel bijzonder om net na de kerst te gaan. Alles is dan zo gezellig! Overal sfeerlichtjes, romantischer kan gewoon niet.


Check deze etalages. Zwijmel, zwijmel.


1x raden wie dit is...


Waauw, mijn mond valt er nu al van open. Dit is toch echt een meisjesdroom die werkelijkheid wordt. Dit gaat mij echt zo overdonderen. Al die lichtjes!


In het ergste geval ziet het er zo uit. Nog steeds super gaaf. En dan heb je ook geen standaard New York foto's. En met zo'n koud weer heb je mooi weer een reden om alle winkels in te duiken. Wel vervelend dat wij er net zijn wanneer de halfjaarlijke SALE is in NYC. 


O,ja hier staan wij met New Years Eve. Al een beetje jaloers?

2 opmerkingen:

  1. *Jaloers*!!!!! Super cool dat je naar New York gaat! Die staat ook nog op mijn wishlist :) Je hebt ook een leuke nieuwe header, zelf gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. woaah jij bent echt een mazzelkont ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...