woensdag 4 juli 2012

Harsen.


Zoals jullie weten ga ik komende vrijdag op vakantie. Heerlijk 10 daagjes lekker uitrusten. En hoe veel fijner zou het zijn, als ik niet elke dag in de weer hoef met een scheermesje onder mijn oksels. Juist, heel fijn! Daarom had ik vorige week besloten dat ik vandaag mijn oksels zou laten harsen voor de eerste keer.

De eerste vraag die jullie natuurlijk willen stellen is: 'Deed het pijn?'.
- Ja, het deed pijn. Alleen lang niet zo veel als dat ik had gedacht. Ik had verwacht dat ik zowat de hele beautysalon bij elkaar zou krijsen van de pijn. Die horrorsituatie is gelukkig uit gebleven. Mijn pijngrens is niet zo heel hoog, dus het had zeker gekund.

Ik vind het echt een aanrader! Het harsen zelf valt echt reuze mee. Het onderste stukje van je oksels vond ik het meest pijnlijk. Maar echt, 2x een strip en het was voorbij. Daarna ging de schoonheidsspecialiste nog hier en daar een verdwaald haartje met een pincet weghalen, en klaar waren mijn oksels. 4 Hele weken summerproof! Niet bang hoeven te zijn als je naar die ene leuke jongen aan het zwembad wil zwaaien. I-DE-AAL!


Binnen een kwartier stond ik weer buiten, en omdat het mijn eerste keer daar was kreeg ik ook nog eens een fikse korting. Over 4 weken kom ik zeker weer terug. Mijn oksels waren het eerste uur na de behandeling nog wel wat rood en gevoelig. Maar 2 uur later, terwijl ik dit typ is de roodheid weggetrokken en zijn mijn oksels silky smooth!

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! En zouden jullie het overwegen?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...