zondag 6 mei 2012

Starbucks favorites!


Als je aan NY denkt, denk je vast ook meteen aan de geweldige keten 'Starbucks'. En laat deze nu op een aantal locaties zitten in Manhattan. Grote kans dat ik hier elke dag mijn ochtend begin. De dichtsbijzijnde Starbucks zit recht tegenover ons hotel. De straat oversteken en ik mag gaan kiezen wat ik die ochtend als ontbijt wil. Om niet uren hoeven na te denken heb ik alvast een aantal favorites op een rijtje gezet.


Van links naar rechts:

1. De Caramel Frappuccino, wie kent hem niet! Maar dat maakt hem niet minder lekker. Tot nu toe is dit eigenlijk altijd mijn favoriet geweest.
Koffie geblend met caramel, melk en ijs. De topping bestaat uit slagroom met caramel saus. Zo lekker!

2. De Chocolate Cookie Crumble Frappuccino. Alleen door de naam zou ik deze al kiezen. Chocolade en koekjes, dat moet wel een gouden combinatie zijn.
Mokka saus geblend met vanilla siroop, chocolade koekjes, melk en ijs. De topping bestaat uit slagroom en koekjescrumble.

3. Tazo Chai Créme Frappuccino. Een combinatie van Chai Tea, melk, ijs. De topping is slagroom met een vleugje kaneel. Soort van Chai Tea, maar dan een koude versie.

4. De Vanilla Rooibos Tea Latte. Ik ben dol op rooibos thee, en deze lijkt mij erg lekker door de warme melk die er door heen zit. Heerlijk, voor als het daar koud is.

5. Caramel Hot Chocolate. Waarom heb ik dit nog nooit in Nederland gezien? Warme chocomel met caramel. Jummmieee!!1. Iced Lemon Pound Cake. Ik ben echt dol op citroencake, en deze vraagt om op gegeten te worden. Zeker met die icing. 

2. Red Velvet Whoopie. Whoopie's zijn de nieuwe trend in Amerika. Het is een soort van cupcake, maar i.p.v. icing op de top, zit het ertussen. 

3. Spinach and Feta Breakfast Wrap. Een wrap met feta, spinazie en tomaten. Klinkt behoorlijk Hollands.

4. Chicken Santa Fe Panini. Panini met eendenborst, zure room, chili, pepers en kaas. 

5. Strawberry en Blueberry Yoghurt. Een gezonde keuze om je ochtend mee te starten!


Wat is jouw favoriet? En wat kan JIJ mij aanraden?

5 opmerkingen:

 1. Ik heb er acuut honger en 'koffie'dorst van gekregen... starbucks was zo lang geleden voor mij!! (vorig jaar in Paris)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vorig jaar in Parijs heb ik mijn eerste starbucks ervaring gehad en sindsdien kom ik elke keer als ik in de buurt van een starbucks ben even binnnen lopen om weer een overheerlijke Caramel Frappuccino te bestellen! Maar ik denk dat voor het ultieme ''devil wears prada'' gevoel New York toch een betere plek is dan station Amsterdam Sloterdijk, ach ik moet toch ergens beginnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oelala lekker...
  Liefs, Mi-lou

  www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oewww, nu heb ik zin in starbucks! D:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Chai tea rooibos?! Nice! Enneuuu ik mis de cheesecake! Die is lekkeuurrr haha x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...