zondag 4 december 2011

Kerstkaart sturen!


Het is alweer december! De maand van gezellige kerstlichtjes, kerstbomen, familie en natuurlijk de vele koppen warme chocomel (die waar meer slagroom in zit, dan chocomelk). Het is elk jaar maar weer de vraag of we sneeuw krijgen en dan nog maar hopen dat het geen natte sneeuw is. Maar, dit is ook het eerste jaar dat wij thuis geen afschuwelijke familiefoto maken voor op een kerstkaart. Gelukkig! Nu de helft van de kinderen het huis uit is en ook nog eens aanhang hebben, is het te lastig om met zijn allen bijeen te komen voor een foto. Dus ons nieuwe familielid mag dit jaar de show stelen op onze kerstkaart: juist Woepie (ons hondje)!
Misschien wordt het voor hem nog wel meer traumatischer dan voor ons. Mijn moeder heeft namelijk een kersttrui voor hem gekocht. Knalrood inclusief col. Op zijn rug is een kerstboom gedrukt met botjes en lampjes erin. Als piek heeft hij een ster, wat tegelijk een lampje is. Ach gerum! Gelukkig duurt een foto maken nooit zo lang. Eindfoto volgt nog!

Ik heb een aantal leuke doe-het-zelf voorbeelden voor jullie!


Deze is echt heel schattig om met je vriend of vriendin te maken.


Oke, deze zou ik niet naar je familie sturen


Eén van mijn favorieten. De achtergrond is wel saai, maar het idee is top!


Grappig!


Super lief!


Dit was niet het oorspronkelijke idee, maar ik zou hier vingerafdrukken van maken van alle familieleden. Hoe lief.


Hahaha! GE-WE-LD-IG! Deze is echt van toepassing op ons gezin.

Sturen jullie nog kerstkaarten? Of alleen een mailtje of Facebook berichtje?

4 opmerkingen:

 1. O, stoute kerstman!


  http://ieatfashiontoday.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik stuur zeker kerstkaarten! vind het ook super leuk om ze te krijgen! Heerlijk wanneer er nog een simpel kaartje word verstuurd met de post! Super, ik ga in de loop van deze week schrijven :P Ben benieuwd naar de foto van je hondje! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk stuk Tahnee :-). Heb weer inspiratie voor als Roy en ik ook kerstkaarten gaan sturen! ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik stuur nog ouderwets kerstkaarten naar vrienden en familie. Ik vind het net dat beetje extra als je het persoonlijk schrijft. Twee jaar geleden had ik ook mijn (toenmalige) 'pup' op de foto als kerstkaart, maar vorig jaar had ik gewone kaarten. Overige vrienden en kennissen stuur ik een berichtje op FB.
  Wel hele leuke foto's en ideeen die ertussen staan!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...