donderdag 9 februari 2012

Heavy make-up vs Naturel make-up


Ik kan echt genieten van make-up looks van bekende sterren in magazines. Opgemaakt door de beste visagisten en dan over de rode loper lopen. I love it! Sommige looks zijn zo 'heavy' dat je ze nooit naar school zou kunnen dragen. Extra leuk vind ik het dan als bekenden dan heel naturel worden opgemaakt. Als ze net wat meer op 'gewone' mensen lijken. Speciaal daarom heb ik een aantal bekenden met heavy make-up en een naturel look naast elkaar gezet. Welke vind jij het mooist?Nicole vind ik zeker mooier met een naturel look. Ze oogt veel liever en socialer met minder heftige make-up. De heavy look maakt haar een beetje bitchy. Maar dat is mijn mening! Laat in de comments achter wat JIJ vindt. 


De look van Jessica is niet heel heftig, maar heeft zeker mijn voorkeur. Ik vind haar heel mooi met een glansje op haar gezicht, haar haren nonchalant naar achteren en die gouden oorbellen. De naturel look staat haar ook goed hoor, maar de linkerfoto is mijn favoriet!


Wat is Mila een sexy vrouw, ik ben helemaal fan van haar na de film 'Friends with Benefits'. Met een donkere ooglook oogt ze heel zwoel en dat vind ik goed bij Mila passen. Haar hele gezicht straalt sexappeal uit. Naturel is het ook een beauty, alleen minder een mannenverslindster. 


Naturel! Haar lippenstift en blush vind ik lekker meisjesachtig en sweet. Maar voor een rode loper event rockt ze echt met haar rode lippenstift. Op de foto oogt de rode lipkleur een beetje mat. Erg mooi!


Jessy J, zou Jessy J niet zijn als ze zwaar opgemaakt was met een strenge pony. Ik zou haar niet herkennen zonder statement make-up en haar. Maar wat is ze knap rechts!


Als Glee fan vind ik naturel veel mooier. Maar dat komt omdat het goed past bij haar personage uit Glee. Met meer make-up vind ik haar er erg ouderlijk uit zien. Zonde. Misschien komt het ook wel een beetje door die blauwe zijden sjaal.


Ik denk dat iedereen het met mij eens is als ik zeg: naturel. She looks gorgeous! En die linkerfoto vind ik verschrikkelijk! De combinatie van donkere ogen en rode lippenstift met een bleke huid vind ik niks. Ze heeft wel iets weg van een clown. 

Wie vinden jullie het mooist met heavy make-up en welke met een naturel look?

3 opmerkingen:

 1. Ik vind bij de meeste de naturel look het mooist! Jessy J ziet er zó anders uit zonder haar standaard look, wel mooi hoor!
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. naturel is vaak het mooist maar soms moet je gewoon even uitspatten met je make-up :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind naturel eigenlijk altijd het mooist! Ik hou ook van heavy, maar mijn voorkeur gaat toch echt naar naturel... Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...