zondag 12 februari 2012

Sparen voor New York City!


Zoals jullie weten ga ik volgend jaar naar NYC. Oké, de tickets zijn nog niet geboekt, maar we willen wel heel graag en gaan er ook alles aan doen om te kunnen gaan. Momenteel zijn we bezig naar cheap ass vluchten te zoeken, kijken wat de beste locatie is, hoeveel dagen we daar willen zijn etc. Gisteren heb ik een klein spaarpotje aangemaakt voor New York. Hierin zit al wat kleingeld en dit potje wil ik steeds meer gaan vullen door dingen van mezelf te verkopen of door klusjes voor anderen te doen. Maar mocht iemand ook nog kleingeld in zijn portemonnee hebben, dan mag dat er natuurlijk ook in.

Vandaag was mijn moeder op visite en aan haar heb ik een aantal van mijn kwasten verkocht. Oude die ik nog had, maar ook een aantal nieuwe die in mijn opzicht dubbel waren. Als laatste kocht ze ook nog eens mijn stijltang over, omdat die van haar kapot was. Kaaachingg! (ziet al dollartekens) Ik kan alweer 45 euro in mijn potje stoppen.


Komende weken, maanden, ga ik jullie op de hoogte houden met welke klusjes ik mijn New York spaarpotje ga vullen!

6 opmerkingen:

 1. Herkenbaar! Ik ben ook druk aan het sparen voor mijn zomervakantie! Overal waar ik ook maar iets extra`s aan kan verdienen is welkom!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met sparen, het lukt je wel hoor!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo cool dat je naar New York gaat! Heeeeeel veel succes met sparen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk dat je naar New York gaat hoor!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...