zaterdag 2 juni 2012

Opbergen!


Urenlang kan ik dingen reorganiseren, met name mijn nagellakjes en spullen op de slaapkamer. Het liefst ben ik altijd op zoek naar slimme oplossingen. Deze keer had ik een etagere gevonden voor een prikkie. De eerste week stond hij in de woonkamer vol met kaarsjes en frutsels. Hij stond daar leuk, maar niet geweldig.  En toen bedacht ik mij opeens dit idee. Hoe handig! Ik werk de hoogte in, houd mijn kastje vrij van rommel en het staat nog eens heel leuk!


Op de onderste laag heb ik een aantal van mijn favoriete lakjes gezet. Dit is nog niet eens de helft van mijn verzameling. Maar ik vind dat ik het hier voorlopig mee moet doen. De komende tijd komen er geen nieuwe lakjes meer in huis. Ik heb de potjes op zijn kop gezet, zodat je meteen de kleur ziet i.p.v. allemaal zwarte doppen.


Op de bovenste rij hangen een aantal oorbellen van mij. Zo kan ik ze in de ochtend snel pakken voordat ik de deur uit ga en hoef ik niet in mijn bakje oorbellen uit elkaar te gaan trekken.


En helemaal bovenin staan de parfums voor het grijpen. Deze draag ik momenteel het meeste. Je ziet onder andere 'Diamonds van Giorgio Armani', 'Bright Crystal van Versace', een muskachtige bodymist van the Body Shop en een parfum van Biotherm. Voor mijn vriend staan er 3 flesjes parfum, allemaal van Hugo Boss.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...