Pagina's

dinsdag 6 december 2011

Blind Design


Volgens mij heeft iedereen die dit leest wel eens een Rubiks Kubis in zijn handen gehad. Maar of ook ooit iemand hem heeft opgelost is een heel ander verhaal. Ja, zonder vals te spelen! Ik heb hem wel eens met behulp van een YouTube filmpje opgelost, dat was al moeilijk genoeg. Ik heb er het geduld niet voor. Als ik na een half uur nog niet de helft van de kleuren goed heb zitten begint mijn bloed al langzaam te borrelen en mijn vingers te kriebelen. Het liefste trek ik al die stickers eraf en plak ik ze 'goed'. Maar een vriend van mij is kleurenblind en kon deze puzzels al HE-LE-MAAL niet maken. Tot nu dan!
Want speciaal voor blinden is er nu een Rubiks Kubis met braille. Geen smoesjes meer dat je de kleuren niet kunt zien. Nu is het jullie beurt. Ja, zo makkelijk is het niet. Deze Kubis is nog niet op de markt, maar ik denk niet dat je lang zult wachten. Dit is namelijk voor iedereen leuk!



Ik zou het kopen! Als mijn portemonnee en mijn bankrekening het toe laten dan. Nog een voordeel: dit kan je ook in het donker doen. Ha, daar had je vast nog niet aan gedacht!


3 opmerkingen:

  1. Idd erg handig voor mensen die blind, of kleurenblind zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, wat vet! Het is inderdaad geniaal voor mensen die blind zijn en ook kleurenblind, amazing.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...