maandag 21 november 2011

10 dingen die ik nog zeker wil doen!


Dagelijks roep ik wel eens dingen die ik ooit in mijn leven nog wil gaan doen. De meeste betekenen niks voor mij, en zijn al verdwenen voordat de zon ondergaat. Maar nu vriendlief op stage is in het buitenland, kan ik opeens wel honderden dingen bedenken die ik samen met hem wil gaan doen als hij weer terug is in Nederland. Vandaar dat ik eens ben gaan nadenken over dingen die ik echt nog wil gaan doen in mijn leven. Benieuwd?


1. Ik wil naar Disneyland Parijs! Stiekem heb ik altijd nog een crush op Mickey Mouse en ik ben nog nooit in de SpaceMountain geweest. Daarnaast wil ik 's avonds de betoverende lichtjesparade zien waarbij de jaarlijkse lichtjesroute in Eindhoven niks bij is. Ik wil uren ronddwalen in de snoepwinkels om daarna een mierzoette, tanduitvallende lolly te bemachtigen. Dus vriendlief, als je dit leest en je moet ooit nog een gaaf kado bedenken...hint...hint!


2. Als tweede wil ik leren hoe je een knoop in een kersen stokje legt in je mond. Volg je mij nog? Hoe indrukwekkend is dat als je dat kan. Bam, je hebt op elk saai feestje een trucje. Ik ga het leren! En snel.

3. Ooit, wil ik ook eens de Alpe d'HuZes oprennen om geld in te zamelen voor kanker. Mijn stiefmoeder Ingrid gaat dit jaar weer, ditmaal samen met haar dochter Monique. Wat een kanjers, want ik zie mijzelf echt niet maanden van te voren trainen. Sportschoenen kopen vind ik al doodeng, laat staan ze te gebruiken. Misschien moet ik volgend jaar maar eens mee doen: ''Tahnee met hoge hakken de berg op voor het goede doel''. Petje af voor deze twee dames! Mocht je nog geld over hebben, dan kun je hier een mooi bedrag doneren.


4. Een verjaardag in Alice in Wonderland thema vieren. Compleet met High Tea en vlindertjes, vrolijke tafellakens, een spelkaarten taart en felle ballonnen. Buiten allemaal natuurlijk! Wel lastig dat ik in oktober jarig ben en dat nu net niet de maand is met de meeste zonuren. 

5. Mijn haren laten knippen door een A-ster hairstylist zoals Ilham Mestour!


6. Ook in de keuken heb ik een paar wensen. Crème Brûlée maken bijvoorbeeld. Het lijkt mij stoer om met een brander los te gaan. Hoewel vuur en ik niet echt de meest ideale combinatie zijn.

7. Picknicken op een rotonde. Ooit gezien in een film en voor altijd vastgeplakt in mijn geheugen. Lekker op een eilandje zitten en continue auto's die om je heen rijden. Ik ben benieuwd of we het toetje opkrijgen voordat er een politieagent aan mijn jurkje staat te sjorren. 


8. Een eigen paar Louboutins bezitten. Do I need to say more?

9. Verven in bad. Ja lekker kinderachtig, maar stiekem ook heel leuk om de hele badkamer te bekliederen of je vriend. Ik ben wel in voor een artistiek bad! De verf kan ik zo bij de Hema halen, maar het bad moet ik maar bij mijn ouders lenen. 

10. Nog veel meer van dit soort lijstjes te maken en ze uit te voeren!

6 opmerkingen:

 1. hahahahaha super leuke lijst zeg! Waarom maak je er geen day zero project van?! Dan heb je 101 dingen die je moet behalen in 1001 dagen.. Tijd zat lijkt me ;) Ik heb zelf ook een DZP op mijn blog staan, maar je kunt ook op http://dayzeroproject.nl/ kijken. Erg leuk om te doen!
  p.s. ik ga je volgen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel ^^
  ik volg je , volg je mij terug via GFC? x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke dingen! Ik heb ook zo'n lijstje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk artikel! ik heb ook nog een hoop lijstjes die ik nog wil doen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa dat denk ik ook elke dag! Zo'n super lange Bucket list (die film is echt een aanrader!)
  haha, en dat verven in bad.. Zeker de moeite waard. Erg leuk namelijk;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jaaa ik wil ook naar disney en een knoop ik kers leggen is heel makkelijk - en idd een hele leuke party truck hahaah

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...