dinsdag 15 november 2011

Quotes | Mijn favorieten!


Ik ben dol op mooie quotes of gezegden. Een goede quote kan gevoelens los maken, je laten nadenken over iets, je inspiratie geven of je een duwtje in de goede richting geven. Als ik een mooie quote tegen kom op het internet bewaar ik hem meteen op mijn computer. Ooit wil ik er nog iets mee gaan doen, een collage maken bijvoorbeeld of een top 5 uitkiezen en deze in mooie lijstjes plakken. Maar voor nu laat ik jullie een aantal van mijn favoriete quotes zien. Als je iets wil bereiken moet je soms iets doen wat je heel eng lijkt. Dit is echt voor mij een reminder dat ik minder vaak op 'veilig' moet blijven hangen en vaker een risico moet nemen.


Deze quote staat momenteel op mijn desktop van mijn laptop. Het doet mij aan mensen denken die roepen dat ze zo geweldig zijn. Mensen die zichzelf het einde vinden en dat tegen iedereen vertellen. Deze quote zorgt ervoor dat ik mij niet meer aan zulke mensen irriteer. Want als je echt zo geweldig bent, hoef je dat niet altijd te roepen!


Deze spreekt voor zich!

Er zijn altijd mensen die toch wel kritiek op je hebben. Doe dingen waar jij je goed bij voelt.


Vroeger wist ik geen antwoord als mensen mij vroegen waar ik goed in was. Nu zeg ik voortaan: ik ben goed in mezelf zijn! Dat kan niemand beter dan ik.Herkenbaar.


Deze vind ik heel grappig!

5 opmerkingen:

 1. Uit dit artikel vind ik: today you are you.... enzovoort ;) het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke quotes ! ik hou ook wel van quotes! Die van dat je niet continu in het veilige moet hangen spreekt mij erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie quotes! Ben er ook gek op!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...