zaterdag 19 november 2011

Guess shoes!


Voor mijn nieuwe bijbaantje in een Spaans tapas restaurantje had ik zwarte nette schoenen nodig. Op internet kon ik al bijna niks vinden. Nooit gedacht dat zwarte simpele nette sneakers zo moeilijk te vinden zijn. Geen één sportwinkel had iets wat ook nog een beetje classy was. Zwart en lak was mijn missie in de stad. Gelukkig liep ik even de Bijenkorf in en wat vond ik daar....! Precies de perfecte sneakers voor op mijn werk.


Ja ze zijn van Guess! Eigenlijk vond ik het een te dure aankoop. Ik draag nooit sneakers. Maar deze waren van €120 naar €90 afgeprijst. Nog steeds te duur, maar ergens ook wel een investering in mijn werk. Ik zal er veel avonden op lopen en ze zitten wel heerlijk. Daarbij zijn ze ook van echt leer, dus ik neem aan dat ze wel een lange tijd mooi blijven. Nu had ik extra geluk! Bij de kassa zei ik nog tegen die vrouw: 'Deze hebben toch 30 procent korting?' Hierdoor rekende ze van de €90 nog eens 30 procent korting. Voor €60 waren ze van mij! Mondje dicht en na het afrekenen was ik snel de winkel uit.
Vanavond zal ik ze de hele avond mogen uitproberen op mijn eerste werkdag. Hopelijk lopen ze echt heel de avond heerlijk. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!


5 opmerkingen:

  1. Mooie schoenen zeg!!! Ik hoop dat ze lekker lopen en je er geen blaren van krijgt..En wat een geluk dat die badmuts achter de kassa nog eens 30% rekende!! Super hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke en interessante blog! Ik ben zelf ook een echte fashionista, ik heb zelf een website voor Guess schoenen gemaakt, kom eens een kijkje nemen! groet x Josien!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...