dinsdag 22 november 2011

Ben je net als ik geen chefkok?


Het liefst zet ik met kerst een perfect 9-gangen menu op tafel dat smaakt alsof het door een chefkok is bereidt. De waarheid is minder rooskleurig want de enigste maaltijden waar ik goed in ben bevatten allemaal pasta, rijst, kip of gehakt. Voor een cursus chefkok ben ik al te laat. Ik heb nog maar 5 weken voor de boeg. Hoe ga ik mijn gasten van de tafel blazen? Misschien kan dit product mij helpen!
Want wie kan er nu zeggen dat hij gouden pasta heeft gegeten met kerst? Ik wed niemand! Ha, heb ik toch nog een primeurtje deze kerst. Mocht je geen fan zijn van goud, ze hebben ook zilver, metallic rood en metallic blauw.


Deze 4 spuitbusjes bevatten ieder 100 milliliter. Eerlijk gezegd heb ik geen idee hoeveel appels je hiermee vol kan spuiten. Ik neem aan dat één busje genoeg is voor heel je kerstdiner. En mocht je nog over hebben, dan is dat natuurlijk nooit erg.
Ergens vind ik het er ook heel vies uitzien. Dit omdat het zo onnatuurlijk is. Die gouden tomaat bijvoorbeeld...iewk. Rood vind ik hem er toch sappiger uitzien. Maar die kalkoen is wel super gaaf zo. Ook leuk voor een saai toetje. Mocht je interesse hebben, je kunt de spuitbussen hier kopen.

Zou jij het kopen?

4 opmerkingen:

 1. Bij de tomaat vind ik het ook vies ja :d bij koekjes enzo vind ik het wel grappig xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, het ziet er wel erg grappig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er wel apart uit, maar dan zou ik het eerder kopen voor de sier, dan voor uiteindelijk op te eten. Op de een of andere manier denk ik dat het naar graffiti/verf/haarlak zal smaken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah leuk!! Ik wil ook gouden nergerzoenen en koekjes!! ;).

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...