dinsdag 1 november 2011

Cupcake lover!


Wat is er nu leuker dan op een zaterdagmiddag cupcakes te maken met je zusje? Helemaal niks. Daarom zijn wij zaterdagmiddag wat boodschapjes gaan doen en hebben wij in de keuken van onze vader een slagveld gemaakt. Want, in rommel maken zijn wij de allerbeste! In cupcakes maken ietsje minder. Maar, oefening baart kunst en na 2 oven rondes, waren ze eindelijk eetbaar. 

Wat heb je nodig?

 • AH Cakemix €0.79
 • 3 Eieren
 • 200 Gram boter
 • 50 ml Melk


Als eerste alle ingrediënten bij elkaar gooien en roeren maar. Een hele work-out voor je armen als je geen mixer hebt. Fijn als je met zijn 2en bent, kun je afwisselen.


Van Ingrid had mijn zusje een cupcake pakket gekregen voor haar verjaardag. Deze hebben wij meteen buit gemaakt. Op tafel zie je de roze fondant (lekker!) staan, net zoals de versiersels en een vlinder uitdruk vormpje. 


Dit grote roze hart zat er ook bij. Hier hebben wij het beslag in gedaan voordat het de oven in ging. Cakejes in de vorm van hartjes. Schattig!


Check de rommel! Ik zei toch dat we goed zijn in rotzooi maken.


Rechtstreeks uit de oven op een bord. De cakejes zijn gelukt! 
Dit is wel al de 2de ronde.


Tadaaaa... het jammie eindresultaat!! Oke, hier waren we iets minder enthousiast met de decoratie. Mijn zusje nam zelfs niet eens meer de moeite om de 2de ronde te versieren maar stak ze rechtstreeks in haar mond. 

5 opmerkingen:

 1. haha,
  ik hou gewoon van zoetigheid ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er lekker uit, ik heb vorige week ook nog cupcakes gemaakt! Leuk zo in de vorm van een hartje :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...