maandag 7 november 2011

Isa Belcampo | Nieuw binnen!


Yes! Mijn mama had al een ontzettend mooie ketting met oorbellen van het merk 'Isa Belcampo' en vanaf vandaag ben ik de trotse eigenaar van ontzettend gave oorbellen. Ik ben er zo blij mee! Deze oorbellen zijn lekker alleen van mij. Niks delen met mijn moeder, deze juweeltjes gaan mooi mee naar mijn eigen appartementje.

En... ze matchen super goed met mijn nieuwe horloge. I'm a golddigger now!
Dit is een foto van de oorbellen zonder flits. Hier kan je goed de structuur zien in het metaal van de oorbel. Het lijkt stiekem wel of er vingerafdrukken in zitten. Juist door deze kreukelige structuur vind ik de oorbellen lekker stoer en vooral niet truttig.


Foto met flits. Aren't they pretty! De oorbellen kunnen zo mooi glimmen in het licht. Ik ben nu al dol op deze twee schatjes. En het aller-aller-mooiste is dat ze zo licht als een veertje zijn. Ik check regelmatig of deze oorbellen nog lopen te blinken in mijn oortjes. Je voelt ze echt niet zitten!


Zucht.. ik heb er weer een nieuwe liefde bij!

6 opmerkingen:

 1. Superleuke oorbellen! Je hebt echt een superblog, en ik wil je volgen! Maar ik heb geen bloglovin! Kan je jou blog ook volgen met GFC?
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Charlotte! Bedankt voor je complimentje. Ik ga deze week even uitzoeken hoe mensen mij kunnen volgen met GFC. Helaas, heb ik er nog geen tijd voor gehad. Binnenkort hoop ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, onwijs gave oorbellen; me wants!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi! Weet je toevallig of alle oorbellen zo licht zijn? Want ik kan geen zware dingen verdragen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie oorbellen! ze staan echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Steffi! Ja alle oorbellen van Isa Belcampo zijn van hele lichte materialen gemaakt. Ik kan zelf ook heel slecht tegen zware oorbellen, maar deze zijn echt super licht. Ik vergeet soms echt dat ik ze in heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...