woensdag 24 augustus 2011

Mini-shop-vakantie


Vandaag vliegen mijn zusje en ik naar Dublin voor een mini-vakantie. Gewoon gezellig 4 daagjes naar Dublin, eigenlijk maar 2 hele dagen. We komen laat aan in Ierland en vertrekken belachelijk vroeg weer terug naar Nederland. Maar dat mag de pret niet drukken voor ons! Dit is de eerste keer dat ik samen met mijn zusje verder dan 10 kilometer reis. Spannend!

Voor mijn zusje is het nog spannender, zij is namelijk doodsbang voor vliegen. En laat ik dat nou net niet gezegd hebben toen ik dit tripje aan het plannen was. Ze dacht in eerste instantie dat we met de trein zouden gaan. Yeaah right, naar Ierland? Ze had het kunnen weten. Maar gelukkig ben ik er als oudere zus nog om haar 2 uur mentaal te steunen in het vliegtuig.


Geen luxe hotel voor ons, maar een simpel gezellig hosteltje. Dat wordt de tweede nieuwe ervaring voor mijn zusje. Slapen in een hostel met zes anderen, een douche delen en geen eigen kledingkast hebben. Hoeveel kan een meisje van zestien leren in twee hele dagen! Het is lekker cheap en zo houden we meer geld over om te spenderen in de Penneys.


Want shoppen gaan we zeker doen! Zo erg dat we zelfs een plan hebben opgesteld om zoveel mogelijk mee te krijgen in de 10 kilo handbagage van Ryanair. Alles zo min mogelijk inpakken om kilo's te besparen. We hebben zelfs twee speciale lichtgewicht tassen. Yeaah, we hebben het hier wel over shoppro's.

Naast het shoppen willen we ook nog wat cultureels doen. Maar wat weten we nog niet. Dat plannen we daar wel (als we tijd over houden).

2 opmerkingen:

  1. van al die tasjes krijg je zo'n zin om te winkelen ;)
    veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...