maandag 1 augustus 2011

Rol dagelijks een dobbelsteen en word een beter persoon!


Dice for Change is een concept dat laat zien hoe simpel je jezelf kan verbeteren. Maar ook dat deze kleine, makkelijke acties je leven een stukje kunnen veranderen. Er zijn 3 soorten dobbelstenen. Kijk je mee?

Tegenwoordig zijn er wel honderden handboeken op de markt waarin uitgebreid staat geschreven hoe je groener kunt gaan leven, hoe je positiever kunt gaan denken maar ook hoe je een gezond kunt eten. Vaak zijn deze boeken ontzettend dik en staat er veel herhaling in. Uiteindelijk gaat het erom dat je het ook werkelijk doet. Daden zeggen meer dan woorden.

Als eerste is er de Eco Dice. Een dobbelsteen die ervoor zorgt dat je groener gaat handelen. Elke dag een klein beetje. Ga samen douchen, het afval sorteren, of neem de fiets in plaats van de auto.


Dan is er nog de Kindness Dice. Wees wat aardiger voor de mensen om je heen. Geef iemand een complimentje over zijn of haar uiterlijk, geef iemand een spontaan kadootje, of een dikke knuffel kan ook al genoeg zijn.


Als laatste is er nog de Wellness Dice, voor je dagelijkse portie gezondheid. Denk positief vandaag, neem de trap of eet eens de hele dag gezond.


Alle acties lijken mij goed uit te voeren. Er zit er geen één bij die echt moeilijk is of niet haalbaar. Jammer genoeg zijn de dobbelstenen nog niet te koop. De bedenkers ervan zijn nog op zoek naar een productie partner. Iemand interesse?

2 opmerkingen:

 1. Hoi!
  Die productiepartner is gevonden hoor...DiceForChange is te koop bij BIS publishers of bij boekhandels of cadeaushops: http://bispublishers.nl/bookpage.php?id=204.

  Zo ziet het product eruit: http://diceforchange.creativehero.es/Gallery
  Groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeeuh! Gefeliciteerd!

  Ze zien er erg leuk uit en ook nog eens betaalbaar. Ik ga ze zeker kopen voor onder de kerstboom.

  Echt heel gaaf dit!

  Ik zal morgen even een blogpost maken dat ze NU dus ook echt te koop zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...