Pagina's

woensdag 2 november 2011

Budgetfood | Shoppen met Euroshopper!


Dat nieuwe paar schoenen is al duur genoeg! Soms moet je even wat rustiger aan doen met je geld of wil je geld besparen om er andere dingen mee te doen. Als ik moet kiezen, dan bespaar ik het liefste op eten. Niet op de hoeveelheid eten, maar op de A-merken in de supermarkt. Dan maar geen versgeperst sapje in de ochtend, dan maar geen Venz hagelslag of Blueband brood. Ik ga Euroshopper shoppen in de supermarkt! Benieuwd wat ze allemaal in het assortiment hebben? 




Als eerste de roomkaas met kruiden. Prima optie! Ik vind hier niks slechts aan vergeleken met andere roomkazen. Lekker voor op een stokbroodje met een kopje soep.

Prijs: €0.66

Als tweede hebben we de aardbeien jam. Hier zitten misschien net wat minder aardbeienstukjes in vergeleken met een andere jam. Maar ik vind hem prima voor op mijn pannenkoek of voor op een bischuitje in de ochtend.

Prijs: €0.85


Dan misschien wel mijn favoriet van dit rijtje: pita broodjes. Deze broodjes kosten echt niks! In de verpakking vind je 8 broodjes die je kunt afbakken in de oven. Wat sla en shoarma erbij en daar heb je je maaltijd.

Prijs: €0.85

De allerlekkerste chocolade pasta die ik ken! Al had ik al het geld van de wereld, deze pasta zou ik dan nog steeds kopen.

Prijs: €1.08
Twee voor de prijs van één. Dat is altijd een goede deal! Bij deze leverworst zitten 2 bolletjes pastei aan elkaar. Handig voor bij het ontbijt of als je snel een boterham moet smeren om mee naar school te nemen.

Prijs: €0.45

Nog geen 22,5 cent per bolletje. Is dat geen koopje?

Mocht je nu echt geen rooie cent meer op je rekening hebben en moet je toch je honger stillen. Ga dan voor deze supergoedkope rijst crackers. Er zit totaal geen smaak aan, maar je krijgt toch calorieën binnen.

Prijs: €0.22

Kijk, je vind vast wel ergens 20 eurocent op straat. Hier kan je in ieder geval weer 2 dagen op leven.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze budgettips als arme student. Het scheelt mij soms echt wat broodnodige centjes. En zeg maar Hallo, nieuwe winterlaarzen!

5 opmerkingen:

  1. Ik koop altijd goedkope koekjes. haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk haha!
    Als ik met een tussenuur heb gaan we ook altijd op de fiets naar de jumbo toe, en dan pak ik ook eerder goedkope dingen haha.
    je hebt een hele leuke blog!
    ik volg je! volg je me terug? xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankjewel voor het compliment Imre!
    Ja, ik volg je terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Handige tips, mijn moeder doet eigenlijk altijd de boodschappen hier.
    Erg leuke blog heb je! liefs Laura

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...