woensdag 18 mei 2011

Felle kleurtjes voor op je lippen! Durf jij het aan?


Als je een drogist binnen loopt en je staat bij de make-up corner, dan kan het je niet ontgaan zijn. Felle lippen zijn helemaal hot deze zomer! De meest gekke, verrassende kleuren komen voorbij op de catwalk. Nu heb ik toevallig een vriendin die visagiste is. Ik weet dat zij al druk aan het experimenteren is met felle kleurtjes op de lippen. Zelfs de kleur blauw is al aan de beurt geweest.

Zelf moet ik er echt niet aan denken om met blauwe lippen de straat op te gaan. Ik zou het niet eens durven!! Zij wel, zij heeft lef en trekt zich van niemand iets aan. Respect voor dat! Maar doe mij maar een wat 'rustiger' kleurtje. Een felle roze kleur durf ik nog wel aan, maar groen of geel? Ho maar! Voor een photoshoot of voor de catwalk vind ik het nog wel wat hebben. Maar in real-life..

Zoals je op de foto's al kunt zien, zijn de ogen heel naturel opgemaakt. Dit vind ik ook echt de beste combi. Als je je ogen heel donker en opvallend opmaakt, dan weet je al helemaal niet meer waar je moet kijken omdat alles in je gezicht aandacht trekt.

Oranje is sowieso een kleur waarbij je moet oppassen. De kleur oranje laten je tanden geler lijken. Dus heb je geen parelwitte tanden, dan zou ik extra oppassen met deze kleur.

Wie durft één van deze felle kleuren aan?


1 opmerking:

  1. Ik durf de fel roze wel hoor! ;D
    Ik hou wel van fel rood en roze, maar geel, groen of blauw dat dan weer never!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...