vrijdag 20 mei 2011

Met high heels de bergen in!

Net dat je dacht dat bergschoenen onmogelijk stylish kunnen zijn, komt Teva met een bergschoen voor vrouwen waarmee je wel gezien wilt worden. Want wees eerlijk, die Teva sandalen zijn echt verschrikkelijk! Als ik een vrouw met Teva sandalen zag lopen verklaarde ik haar voor gek en kreeg ik spontaan last van plaatsvervangende schaamte. No way, dat ik die schoenen ooit zou aantrekken. Liever mijn hele voeten vol blaren dan die afschuwelijke sandalen. Alleen het woord 'sandalen' al bezorgt mij nachtmerries. Ja, ik weet het! Eigenwijs!

Maar nu is er de ideale oplossing voor vrouwen zoals ik, die het liefste overal op hoge hakken willen lopen! Zelfs midden in de jungle of op een hoge berg. Samen met het merk Grey Ant heeft Teva een kleine niche gevonden voor vrouwen die het woord 'comfortabel' niet zo serieus nemen. 


De schoenen hebben nog steeds het ruwe materiaal wat Teva in haar andere modellen ook gebruikt. De bandjes zijn nog steeds herkenbaar en zorgen ervoor dat je de schoenen snel aan en uit kunt trekken.
Op de foto's vind ik ze hartstikke leuk! Maar aangezien ik toch geen berg ga beklimmen en ze best prijzig zijn (300 dollar) ga ik ze niet aanschaffen. Wel stoer hoor die sokken in hoge hakken!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...