maandag 9 mei 2011

News paper nails

Elke ochtend sta ik te vroeg op. Als ik een half uur later zou opstaan kan ik nog steeds met gemak douchen, aankleden, make-up'en, ontbijten en het nieuws van 08.00 uur zien. Maar nee, ik wil tijdens het ontbijt nog wat beautysites afstruinen voordat ik naar mijn stage ga. Eén van mijn favorieten is beautylab.nl van Serena.
Elke dag komt zij met 2 nieuwe artikelen. In de ochtend lees ik dan de eerste en zo af en toe check ik in de middag nogmaals haar site of er al een nieuw stuk gepubliceerd is. 

Zo kwam ik ook op haar idee van de news-paper nails. Op een snelle, maar vooral eenvoudige manier indrukwekkende nagels creeëren. Dat wil ik ook kunnen!
Zie hier het resultaat! Dit heb ik trouwens even snel voor het eten gedaan, als ik het een tweede keer ga doen, zal het vast nog mooier worden.

Maar hoe maak je deze nagels?
Je begint met je nagels een kleurtje te geven. Zelf heb ik voor een lichte pastelblauw gekozen omdat je de letters dan goed kunt zien. Als je een donkere kleur kiest, wordt het resultaat minder.

Nadat je een laagje nagellak hebt opgebracht, pak je een krant. Deze krant knip je in smalle reepjes. Ze moeten zo breed zijn dat ze je hele nagel bedekken. Verder heb je een bakje nodig met een vloeistof waar veel alcohol in zit. Zelf heb ik wat wodka gebruikt en dat werkte super!

Je dipt je vinger in het bakje met alcohol voor zo'n 30 seconden. Til je vinger eruit en duw het reepje krant erop. Goed aandrukken, maar pas op dat het krantenreepje niet verschuift, anders lopen de letters uit. Dan haal je voorzichtig het krantenreepje van je nagels. Even laten drogen en een topcoat eroverheen. Tadaaa..echt iedereen kan het!


3 opmerkingen:

  1. Leuk!!! Ik ga het een keer uitproberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb je het wel met alcohol geprobeerd? En je moet de krantenrepen goed aandrukken op je nagels. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...