dinsdag 17 mei 2011

Trend voor de zomer: de Turban

Hadden we deze trend al eerder kunnen aan zien komen? I believe so! Sarah Jessica Parker droeg al een turban in haar 2de Sex and The City film. Zelf vind ik het haar zo elegant & stijlvol staan, zeker met haar blonde plukken die eronderuit komen. Miss Parker is niet de allereerste die een turban opzet. Een aantal jaar geleden ging Elizabeth Taylor haar al voor. Ik heb even moeten googlen, maar dan heb je ook wat! Hier zie je een foto van Elizabeth met een turban. Ik blijf het een mooie krachtige vrouw vinden.


Turbans vertegenwoordigen van oorsprong 'Power & Beauty'. Ik ben dan ook benieuwd of het de nieuwe must-have voor fashionista's wordt! Nu maar hopen dat het door sommige culturen niet als beledigend gezien gaat worden. Maar meer als een innovatieve en unieke stijl.
Naast een fashion item is zo'n turban ook hartstikke handig in de zomer. Je kunt al je haar eronder stoppen en dan is het de perfecte bescherming tegen de zon. En als je hem als haarbandje draagt, dan houdt het al je losse lokken uit je gezicht.

Ik heb wat foto's gezocht voor wat inspiratie. Kijk je mee?Deze zomer ga ik het zeker eens proberen! Alleen al om mijn haren te beschermen tegen UV-straling. Want de combinatie: Zee, Zout en Zon is funest voor je gezonde lokken. Is deze trend iets voor jou?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...