maandag 24 oktober 2011

Column | Hé, waar zijn mijn ballen?!


Vanochtend was mijn baasje één keer vroeg uit bed. Wandelen in de bossen was het eerste wat ik dacht. Yes! Mijn baasje is de hele week ziek geweest en ik heb de geur van de bossen echt gemist. Ik spring kwispelend de auto in, starten maar! Rijdend richting de bossen, neemt het baasje de verkeerde afslag. Snel piepen zodat ze door heeft dat ze verkeerd rijdt. Omdraaien die hap! Mijn puppy ogen hielpen niks. Baasje keek mij liefdevol maar met medelijden aan. Hé er is iets mis! Nu zag ik ook dat ze haar rubberen wandellaarzen niet aan had. Waar brengt ze mij in hemelsnaam heen?

Het bordje 'Dierenarts' verklaarde alles. Ik kreeg gelijk kippenvel en stond meteen op mijn achterste poten. Vluchten was de enigste optie die ik nog zag. Helaas, de riem om mijn nek verhinderde mijn vluchtroute. Voordat ik het wist lag ik op een koude operatietafel bij de dierenarts. Helemaal alleen achtergelaten door mijn baasje. De tranen sprongen in mijn ogen. Ze laat mij hier toch niet achter? De dierenarts kwam met een spuitje en binnen no-time lag ik heerlijk te snurken. 


Ik werd wakker! Dacht eerst dat ik een nachtmerrie had gehad. Maar zodra ik richting mijn achterpoten kijk mis ik iets... Hé! waar zijn mijn ballen?! Of nog erger waar is mijn mannelijkheid heen! Een identiteitscrisis begint op te spelen. Ben ik dan toch een vrouwtje? Koopt mijn baasje daarom nepleren jasjes met bont? Is mijn halsband daarom rood met glitterletters? Ik ben verschrikkelijk in de war, maar vooral suf. Voordat ik het door heb slaap ik alweer. 

Mijn oogjes zijn weer open en ik bedenk me net dat als ik het baasje zie niet eens kan  bijten, want ik mis ook nog eens 4 tanden! Grrr..! Was het hier 2 operaties halen = 1 betalen. Of zit ik in het programma 'Hotter then my baasje'? Ik heb behoefte aan de Dog Whisperer, iemand die mij begrijpt. 

Is dat mijn baasje die met een schuldige blik mij weer op komt halen? Gelukkig, ze laten mij nog net niet adopteren of nog erger: inslapen. Op naar mijn eigen veilige mandje. Ik neem aan dat baasje een 4 sterren menu heeft klaar gezet. Opnieuw een teleurstelling: wegens mijn tanden mag ik vandaag alleen maar Brinta pap eten. Voer wat je zelfs een hond niet wenst! 

Poot van Woepie!

2 opmerkingen:

  1. Oww wat een zielig verhaal! Waarom moesten zijn ballen er nou af?! Dat weet ik nog steeds niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk geschreven!

    P.S. ik kom via dewi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...