vrijdag 28 oktober 2011

Help! Waar is mijn telefoon?


Je staat op het punt om de deur uit te gaan, kijkt nog snel in je tas of je je telefoon bij hebt en komt tot de ontdekking dat je telefoon niet in je tas zit. Waar is je telefoon? Nee, niet op het aanrecht. Misschien nog in de slaapkamer op je nachtkastje? Nee, ook niet! Op de badkamer dan? Een scenario wat ik wekelijks herhaal. Als mijn vriend thuis is dan kan hij mijn telefoon bellen en ben ik hem snel op het spoor. Maar als er niemand thuis is,  kan ik verstoppertje spelen tot grote frustratie. Dave Dawson kwam toen op een geniaal plan. Benieuwd wat dat is?

Hij kwam met de site: www.icantfindmyphone.com. Een site waarmee je in één stap je telefoonnummer intypt en de computer je jouw telefoon laat bellen. Heel handig als je alleen bent en je telefoon zich onder je dekbed heeft verstopt.


Zoals je kunt zien is de site ontzettend simpel in gebruik. Nummer invoeren en bellen maar. Zodra je je telefoon op neemt krijg je het volgende bericht te horen: 'It looks like you found your phone. Have a great rest of the day!'

Wat een opluchting!

3 opmerkingen:

  1. Handig! Daar heb ik ook zo vaak last van.. Alleen alstie dan op stil staat heb je er niet zoveel aan hihi :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, dit is echt zooooo ontzettend handig! Gedaan met zoeken^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik herken het probleem! Leuk bedacht!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...