vrijdag 14 oktober 2011

Ik heb het gevonden! De perfecte deo.

Breaking news! Ik heb de perfecte deo ever gevonden! Geen grapje. Alle andere deo's kunnen regelrecht de prullenbak in en komen mijn huis niet meer binnen. Soms ben je jaren op zoek naar dat perfecte product voor je huid, je haren of je lichaam. En eerlijk gezegd, zijn er maar weinig producten die ik standvastig koop. De producten die mijn strenge selectie zijn doorgekomen zijn: de haarlak van Elnett, mijn potje Vaseline en een blikje Nivea. Maar nu mag er een 4de product zich bij dit knusse gezelschap voegen. Benieuwd naar mijn review?


De Lady Speed Stick heeft mijn hartje sneller doen kloppen. Ik ben verliefd op dit product en de hele wereld mag het weten! Geen witte strepen meer op mijn shirts, geen nare zweetluchtjes en het formaat is ook nog eens ontzettend handig. Normaal ben ik geen fan van een 'stick', liever een spuitfles. Maar aangezien ik deze deo maar één keer hoef aan te brengen en niet heel de dag hoef bij de spuiten vind ik dat opeens niet meer erg. Dit product werkt als een dolle!


Ik heb gekozen voor de geur: 'Wild Freesia'. Een licht bloemige geur die niet overheersend is.


De stick is heel romig wat hem makkelijk in gebruik maakt. De deosticks van Rexona bijvoorbeeld zijn heel hard en worden eerder nat en plakkerig onder je oksels en dat wil je niet! Ik ben echt zo blij met deze ontdekking! 

Er zit alleen heel misschien een heel klein ieniemienie nadeeltje aan en dat is dat de deo niet in Nederland verkrijgbaar is. Ik heb die van mij via Ebay gekocht. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik heb 12 euro betaald voor 2 sticks inclusief verzendkosten. 

1 opmerking:

  1. Helemaal mee eens, ik heb m ook gekocht in Kaapstad, en een voorraadje mee naar huis genomen. De beste ooit en ook bij mij komt er niets anders meer in dan dat. Ik heb powder fresh. ook errug lekker.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...