Pagina's

woensdag 5 oktober 2011

Origineel kadootje | Wat te geven als je vriend voor een lange tijd weg gaat?


Wat geef je iemand die voor 3 maanden naar de andere kant van de wereld verhuist? Toen mijn vriend naar Milaan ging voor een halfjaar, had ik hem een kussensloop met een foto van ons erop gegeven. Makkelijk te  te laten maken en het grootste voordeel: het weegt bijna niks in je koffer, dus perfect om als last-minute kado mee te geven. Dit jaar heb ik iets anders bedacht. Kijk je mee?



Ik wilde iets persoonlijks en iets voor elke dag. Zo kwam ik op het idee om voor elke dag een lief briefje te schrijven. Elke dag een mini-kadootje. Mijn eerste plan was om al deze briefjes in enveloppen te gaan stoppen totdat ik dit pillendoosje bij de Xenos tegen kwam. Perfect! Jammer genoeg hadden ze niet een pillendoosje voor een maand, alleen wekelijks. Dan maar zo. Voor elke dag is er een vakje, ik heb ze zelfs datums gegeven. 


Als je goed telt, zul je zien dat ik nog voor twee weken moet gaan schrijven. Ik had mij vergist in het aantal weken en zodoende te weinig pillendoosjes gekocht. Hoewel de kassamedewerkster bij de Xenos mij al vreemd aankeek met 10 doosjes. I don't care!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...