dinsdag 12 juli 2011

Bananen truc!

Follow my blog with Bloglovin
Ik ken een heel makkelijk trucje met een banaan. Op deze manier open je namelijk het simpelste een banaan. De meeste mensen pakken de bovenkant van de banaan en trekken deze naar beneden. Bij de meeste bananen werkt dit ook wel. Alleen als de banaan iets te rijp is, dan plet je de banaan die boven in het 'dopje' zit. Hoe open je een banaan dan? Watch and learn!

Een banaan open je het makkelijkst als je kijkt naar de jarenlange pro's. Juist, de apen! Zij weten als geen ander hoe je een banaan open maakt. En vandaag ga ik jullie dit trucje leren. Let er wel op dat veel mensen je raar aan zullen kijken omdat zij het idee hebben dat JIJ het fout doet. Leer die mensen het dan ook eventjes.

Je pakt de onderkant van de banaan, de 'verkeerde kant' zoals de meeste zullen zeggen. Hier knijp je zachtjes in en dan zul je zien dat de bananenschil in precies 2 gelijke delen zich opent. Zonder er aan de bovenkant een bananenmoesje van te maken. Super easy!

Ik ben niet de enigste die dit trucje kent, vandaar dat ik er even een YouTube filmpje bij plaats van iemand die het net als de apen en ik ook kan.Ik ben benieuwd hoe jullie de volgende keer een banaan gaan openen.


3 opmerkingen:

  1. ohh wat grappig! Ik ga het meteen uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, wat grappig. snel uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha ja het werkt inderdaad wel. Alleen als de banaan iets rijper is dan knijp je het onderste stukje tot moes. De schil splijt zichzelf wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...