donderdag 7 juli 2011

Face This!

Af en toe kom ik een ontzettend leuk doel tegen op het internet. Nu kwam ik afgelopen week Face This weer tegen op in mijn timeline op Facebook. Ik 'Like' ze al een tijdje en ik wil dat jullie ze allemaal ook gaan liken! Wil je weten waarom? Lees dan verder!

Bij Face This verkopen ze t-shirts die door Indonesische kindjes ontworpen zijn. Zij maken tekeningen die Face This weer voor ze verkoopt. Al de winst gaat naar de scholen waar de tekeningen gemaakt zijn. Zo wordt het onderwijs beter in dit land. Jij krijgt een T-shirt en zij krijgen een betere basisschool. Een win-win situatie lijkt mij!


Met het dragen van een Face This T-shirt laat je zien dat je vindt dat elk kind ter wereld recht heeft op onderwijs. Een ontzettend leuk initiatief als je het mij vraagt! Dus heb je het ook zo warm met dit zomerweer? Trek je trui uit en koop een nieuw T-shirt. Heb je al genoeg T-shirts in je kledingkast liggen? Dan is het ook een ontzettend leuk kado voor je vrienden, broertje of zusje.


De T-shirts kosten €24,95 en zijn te koop op www.facethis.com. 

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat jij ook aandacht hebt besteed aan Face This. Misschien vind je het interview dat we met Face This hebben gehouden ook wel leuk om te lezen!

  http://www.thetravelrunway.nl/?p=738

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spot on with this write-up, I truly think this amazing site needs a lot more attention.
  I'll probably be returning to see more, thanks for the info!

  My homepage; マークジェイコブス 時計

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...