Pagina's

maandag 2 januari 2012

Badkamer ideeën!


Ja, een nieuw jaar! Daar begint mijn opruimwoede weer. Alles moet weer netjes geordend zijn. Ik vind het fijn om een nieuw jaar lekker fris en opgeruimd te beginnen. Deze week laat ik jullie wat handige tips voor in de badkamer zien. Op de foto hierboven zie je een magneetstrip. Super handig voor al je schuifspeltjes. Normaal gesproken heb ik een klein bakje in de badkamer staan. In theorie een goede oplosing, in de praktijk blijkt het tegen te vallen. 9 van de 10 keer belanden de schuifspeldjes ernaast. Kwijt binnen no-time. Klik verder voor nog meer handige opbergtips.



Waar laat je je handdoeken? In de badkamer van mij past geen kastje onder de wastafel, dus ik kan ze daar al niet kwijt. Haakjes aan de binnenkant van de deur is nu de oplossing. Maar deze mandjes kunnen ook heel handig zijn. Schroef ze aan de muur vast, en tadaa je hebt je eigen handdoekbak aan de muur hangen. Ruimtebesparend!


Als student moet je op je zuurverdiende geld letten. Maar je wilt wel je studentenkamer/ huisje gezellig en hip inrichten. Denk cheap! Zo kun je in plaats van douchegordijn ringen ook een leuk lint kopen. Het maakt je badkamer net een tikkeltje meer gecustomized. 


Waar laat je je stijltang en je föhn? Gooi je deze in een kastje, dan zul je altijd zien dat als je je föhn probeert te pakken je de rest van de inhoud van het kastje er mee uit trekt. Vervelend! Door een lectuurbak aan de binnenkant van je kastje te plakken voorkom je dit probleem. Je stijltang heb je zo snel en makkelijk bij de hand.


Wc-rolhouders zijn niet alleen handig naast de wc voor je wc-rollen. Je kunt ze ook gebruiken om je armbanden op te bergen. Lekker in zicht. Zo zie je meteen welke armbanden je allemaal in je collectie hebt. 



Kleine rommeltjes zoals wattenschijfjes en wattenstaafjes zijn altijd een crime om op te bergen. Je wilt ze clean en droog bewaren in je badkamer. Maar je wastafel is vaak ook niet groot genoeg om er tientallen potjes op neer te stallen. Hang ze dan op aan de muur! Je wastafel blijft lekker vrij van producten en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Heb jij nog handige tips voor in de badkamer?

5 opmerkingen:

  1. Ah handig! Kan je dit ook eens doen voor de slaapkamer?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tips allemaal zeg! Ook van die handoeken is echt heel leuk bedacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dit soort dingen altijd goed. Alhoewel ik een grote badkamer heb, hou ik niet van een te drukke inrichting met allerlei bakjes en potjes overal. Erg handig en leuke blog verder!

    JD

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke ideeën zeg! Ook nog eens leuk om te zien, niet boring ofzo. :) Nope, juist cool!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...