Pagina's

woensdag 13 juli 2011

American Girl.


De Amerikaanse vlag is hot deze zomer! In de winkels, op de catwalk, overal zie je het patroon van de Amerikaanse vlag terug komen. Heerlijk! Als ik aan Amerika denk, denk ik meteen aan NY en Sex & The City, like so many girls! Het blijft een droom om een keer flink te gaan shoppen in de Big Apple. Hopelijk word ik snel wakker en wordt deze droom werkelijkheid. Tot die tijd wordt het zwijmelen bij de afleveringen van mijn favoriete serie all time: Sex & the City. Terug naar het onderwerp: kleren met de Amerikaanse vlag. Kijk je mee?





Mijn favoriete item! Als iemand weet waar ik deze kan kopen, let me know!


Ook dit blazertje vind ik helemaal geweldig!



Een Lady Gaga bikini.


Subtiel detail wat het broekje helemaal afmaakt.

Ik heb nog niks in mijn klerenkast hangen met de Amerikaanse vlag, maar zodra ik een tof broekje vindt, ga ik hem zeker aanschaffen. T-shirts zijn niet echt mijn ding.



7 opmerkingen:

  1. Weet je al waar je die bikini kan halen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weet je al waar je die bikini kan bestellen of vinden? Mail mij; meeerel@Live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Merel! Nee, dat weet ik helaas ook niet. Ik heb soort gelijke bikini's veel in vakantieplaatsen in Spanje gezien. Maar ik ken geen specifieke winkel in Nederland die ze verkoopt. Heb je al op het internet gekeken?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heyhey
    ik weet waar je de bikini kan bestellen,
    hier is de link http://www.ebay.nl/itm/Bandeau-Bikini-Swimwear-American-Style-/160737735083?pt=UK_Women_s_Swimwear&var=&hash=item6b1d45e60f x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. is dit ook een betrouwbare site dat je niet hoeft te betalen maar niks krijgt ?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeft iemand die bikini al gekocht? want ik ben bang als die niet goed zit of ik hem dan terug kan sturen en mijn geld terug krijg?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...