Pagina's

dinsdag 5 juli 2011

Dilemma!


Over één ding kunnen mijn vriend en ik, tijdens het boodschappen doen, maar niet eens worden: brood! Hij wil altijd alleen maar bruin brood, terwijl ik liever wit heb. Ik houd niet van 30 verschillende zaadjes in een donkerbruin brood. Niet mijn ding. De tussenweg voor mij is dan lichtbruin brood. Maar nee, daar neemt vriendlief geen genoegen mee. Nu liep ik afgelopen zondag in de supermarkt bij mijn oma en zag ik daar opeens op een schap de oplossing voor ons liggen! Benieuwd wat de oplossing is? Lees dan verder.



Namelijk: Duo Brood! Net zoiets als Duo Penotti maar dan met brood. Eén helft van het brood is licht meergranen en de andere helft is donker meergranen. Ik vond het ontzettend grappig! Bij de AH om de hoek had ik het nog nooit zien liggen. Maar bij de C1000 verkopen ze het dus wel.



In bruin brood zitten meer voedingsvezels die ervoor zorgen dat je sneller een 'vol' gevoel krijgt. Daarnaast zorgen deze vezels ervoor dat je darmen beter gaan werken. Bruin brood is dus inderdaad gezonder. Nu krijg ik de helft van al deze belangrijke vezels mee. Beter iets, dan niets toch?




1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...