zaterdag 17 september 2011

Grrr... tijgerprint!


Zodra ik ergens het woord 'tijgerprint' hoor vallen, denk ik direct aan de foute feestjes. Hoe maak ik van mezelf een ordinaire goedkope slet? Juist, trek een tijgervelletje aan en je bent al op de helft. Een jaarlijks terugkerend fenomeen met carnaval hier in het Zuiden. Ojaa, vergeet de rode lippenstift niet. Maar nu ik wat ouder ben besef ik dat een tijgerprintje ook heel modeverantwoord kan zijn. Nog beter zelfs: ik ben dol op een tijgerprintje op zijn tijd! Wel subtiel natuurlijk. Kijk je mee?


Wat een ontzettend mooie tas. Ik herkende hem meteen van mijn favoriete Amerikaanse beautyblogger Dulce Candy. I like!Kijk, zwart met een subtiel tijgerprintje staat eigenlijk wel heel chique.Hebben, hebben, hebben!Mijn favorite kledingstuk: High heels. Deze zijn echt prachtig en ik zou ze graag aan mijn voetjes willen. Nu heb ik alleen een tijgerprint riempje en ballerina's.

2 opmerkingen:

  1. Wauw! Ik heb laatst nog een paar ballerina's met tijgerprint aangeschaft, nu zijn ze mijn favorieten schoenen! Een sjaal vind ik ook wel mooi subtiel. Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik heb ze ook en draag ze ook echt vaak de laatste tijd. Zeker onder een spijkerbroek of een zwarte broek vind ik ze super!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...