dinsdag 27 september 2011

Win-Win-Winactie!


Ik leef voor nagellak! Oke, dat is misschien een tikkeltje overdreven, maar ik heb er wel ontzettend veel. Meer dan het gemiddelde meisje. Mijn nagels lakken doe ik dan ook 3 keer in de week met plezier. Tv aan, tijdschrift op mijn schoot en lakken maar. Omdat ik al 100 artikelen op mijn laptopje heb getypt, geef ik als winactie mijn 3 favorieten lakjes weg aan mijn lieve bezoekers. Doe je mee?Het gaat om de volgende kleuren van links naar rechts op de foto:
 • Een nieuw lakje van Essence genaamd 'nr.78 Blue Addicted' 
  Dit is een blauw kleurtje met groene en blauwe glitters. Het zijn ook best wel grote glitters, waardoor deze lak echt opvalt op je nagels. Naar mijn idee is dit echt een lakje wat onderschat wordt, als je het in de schappen bij Essence ziet staan. Mocht je niet winnen? Dan zou ik hem alsnog gaan halen bij het Kruidvat.
 • Het tweede lakje is een limited edition uit de lijn 'Ballerina Backstage' van Essence genaamd 'nr.05 Grand-PliĆ© in black'. Dit is een wat donkere kleur voor de herfst-/winterperiode. De kleur is wat bruinig met zwart. Op je nagels vind ik hem meer naar zwart neigen, maar daardoor vallen de kleine bruine glittertjes wel heel goed op!
 • Als laatste mijn ultieme favoriet van dit moment: 'nr.650 Goldfinger' van Catrice. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede gouden kleur. I finally found it! Deze kleur van Catrice is echt puur goud. Geen zilvere glitters of een zilvere waas. Maar echt dekkend goud!


Hoe win je deze lakjes?

Volg en like mijn blog via Bloglovin' of volg mij op Twitter en tweet het volgende bericht: ''Op http://tahneevanerning.blogspot.com kan je nagellakjes winnen! Ik doe mee, jij ook? Door er @Tahneevanerning achter bij te zetten in Twitter, zie ik dat je mee doet.

Laat ook even een comment achter met je naam, zodat ik zie dat je mee doet!

8 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik doe mee. Heb al getwitterd! Groetjes Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woow, die gouden kleur is inderdaad echt mooi! Ik volg je op Bloglovin.
  xx Lieve

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haai Tahnee,
  wanneer krijg je te horen wie er heeft gewonnen ?

  xx Nichonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! Ik volg je nu op bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Nichonne aan het eind van komende week maak ik een winnaar bekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Thahnee! Wanneer maak je een winnaar bekend?
  Groetjes Dewi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sorry sorry sorry! Laatste tijd veel te druk gehad! Ik ga proberen maandagavond een winnaar bekend te maken meiden! Zal ik 1 winnaar kiezen die alle 3 de lakjes wint of zal ik voor elk lakje een winnaar kiezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @thanee Oke! Voor de winnaar zelf is het leuker om alle drie de lakjes te winnen, maar het is ook leuk als meerdere mensen iets winnen...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...