donderdag 15 september 2011

Logeerpartij bij de moeders.


Gisteravond heb ik weer met open mond zitten kijken naar het programma ‘Wie trouwt mijn zoon?’ In deze aflevering gingen de kandidaten logeren bij hun toekomstige schoonmoeder. De gastvrijheid is toch echt ver te zoeken. Een camper, buiten slapen onder een parttent, niks is te gek. Eén van de moeders wil in de ochtend met niemand een gesprek aan gaan voordat ze op start is gekomen en ze helemaal in de make-up staat. Geloof me, wij als kijkers willen jou ook niet zonder make-up in beeld zien. Jammer dat deze moeder nog steeds jurkjes voor twintigers aantrekt. Gadverdamme, ik zie alleen maar een oud rimpelig vel. En die opdringende toon, verschrikkelijk! Een schoonmoeder from hell!

Dan heb je nog de moeder die geen huisvrouw wil zijn. Daar staat ze dan als een vent in beeld met een sigaar. Alles behalve vrouwelijk en ze behandeld de vrouwen als persoonlijke slaafjes. Maar dat mag hoor, zij brengt immers geld in het laatje. Liggend op de bank iedereen commanderen, dat is toch ook een full-time baan. Zo wil je toch niet op de Nederlandse televisie te zien zijn?


Mijn complimenten voor het meisje dat naar huis gaat! Je laat je toch niet gek maken door zo’n bemoeizuchtige moeder.  Zoon is niet eens mans genoeg om er zelf wat van te zeggen. Zo’n slappe zak wil je niet als man. Dit is een typisch geval van een moederskindje, die niet zonder de gesmeerde boterhammetjes van zijn moeder de deur uitgaat. Snel wegwezen daar!

Lingerie passen op een eerste date? Een privé sauna afhuren om een meisje beter te leren kennen? Ja hoor, hij kent je beter. Enig idee wat hij van je vindt? Ik zal het je vertellen: je hebt mooie lange benen, hij vindt je sexy en je hebt een lekker lichaam. Je bent een …tjah…leuk meisje. Naar je karakter kan hij alleen maar raden en hij wisselt geen één woord met je, wel veel speeksel. 

Geen één vrouw is goed genoeg voor de moeders. Nee, de één heeft tattoo's, de ander loopt met nepnagels rond, heb je de leeftijd van 38 bereikt dan kan je het ook wel vergeten. Moeders trouw toch lekker zelf met je perfecte zoon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...